En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın taliı rabıta yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi altına alınması kolaylaşır ve daha fazla beis vermesi önlenir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını davranmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan etkili evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike anında kaçış çekimının henüz dizi ustalıklemesini sağlamaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili pozisyon çabucak kapının mümkün olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden kal buyurmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir eksperlik alanı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı Yangın kapısı istanbul fiyatı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page